Брифінги та прес-конференції у Києві 20.01.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА 

12:00

"Agenda-2017: Трамп, світ, Україна"

 

Учасники: директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко

(вул. Рейтарська, 8/5-А). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 УКРІНФОРМ 

10:00

Презентація публіцистичної збірки "Наш Крим: неросійські історії українського півострова", присвячена Дню Автономної Республіки Крим

Довідково. 20 січня – День Автономної Республіки Крим. У цей день 1991 р. на першому в СРСР легітимному місцевому референдумі населення висловилося за відновлення автономного статусу півострова. 

Тому дуже важливо сьогодні нагадати саме про український статус кримської автономії, а також звернути увагу на спроби Росії маніпулювати історією півострова задля досягнення політичної мети – виправдання анексії Криму. 

 

Учасники: Юлія Каздобіна – Радник Міністра інформаційної політики; Сергій Громенко – упорядник книги, історик та журналіст; Володимир В’ятрович – голова УІНП; Гульнара Бекірова – історик; Богдан Короленко – історик; Андрій Іванець - історик.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 ГЛАВКОМ 

12:00

Прес-конференція на тему: «Дональд Трамп - президент США: що очікувати українцям?»

Запрошений розкаже про причини, чому американці вибрали Трампа як свого президента, про риси конфлікту, який відбувається зараз у західному світі, про головні пріоритети Трампа щодо внутрішньої політики, особливості інавгурації 20 січня президента США, а також що українці можуть очікувати від його політики щодо України. Завада також розповість про його новий сайт, який буде просувати третю позицію в українському політичному дискурсі: проєвропейський, водночас антиглобалістичний.

Запрошений: Зенон Завада, редактор сайту Ukraine Trump (США)

Аккредитация: 253 54 74.

(ул. Шелковичная, 8/20)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER 

10:00

Тема: «Діяльність Міністерства оборони України за останні 3 дні»

 

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України

11:00

Тема: «Десята акція об'єднання берегів Дніпра «живим» ланцюгом до Дня Соборності України»

 

Вадим Васильчук, координатор акції
Євген Квасков, член братства козацького бойового звичаю «Спас»
Владислав Корольов, координатор волонтерів

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:00

Тема: «Б’є – значить любить...» – стереотипи стосовно конфліктів і насильства в українському суспільстві: презентація соціально-психологічного дослідження»

 

Ольга Іванова, виконавчий директор представництва Stabilization Support Services в Україні
Галина Циганенко, керівник проекту, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології  Національної академії педагогічних наук України, співзасновник психологічної кризової служби громадської організації «Українська асоціація фахівців із подолання наслідків психотравмуючих подій»

 ІНШІ

10:00

Прес-конференція з нагоди відкриття виставки до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту «Елі Візель: з Сигіта в Нью-Йорк через Францію та Ізраїль»

 

Організатори: посольство Держави Ізраїль в Україні, Український інститут вивчення Голокосту «Ткума», Ізраїльський Культурний Центр в Україні, «Limmud FSU».

Gallery M-17 , вул. Антоновича, 102–104.

Довідки: (095)812-38-75.

10:00

Інформаційна зустріч на тему: «Енергоефективність – крок до економії»

Місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька надасть прості поради з енергоощадності та розповість, як зменшити платіжки на третину в зимовий період, не втративши якість отримуваних послуг.

 

вул. Каштанова, 7, Деснянський районний центр зайнятості.

Довідки: (063)685-95-28.

11:00

Прес-брифінг щодо нарахувань за централізоване опалення в грудні

Питання:

· чому суми у квитанціях за грудень вищі порівняно із платіжками за листопад;

· типові причини великих нарахувань за тепло на конкретних прикладах.

 

Учасники: Євген Бушма, комерційний директор ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»; Ольга Ієвлєва, директор з правового забезпечення  ПАТ «КИЇВЕНЕРГО». 

площа І.Франка, 5 (м. «Хрещатик», вихід на вул. Архітектора Городецького), головний офіс ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», 3-й поверх, к. 304.

Акредитація: (044)205-52-62, (050)352-33-20.

11:00

Відкриття бюветного комплексу на пр. В.Лобановского, 8

 

Учасники: заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який також розповість про кошти, що будуть спрямовані на ремонт бюветів у 2017 році, буріння нових артезіанських свердловин та плани щодо ремонту фонтанів на Майдані Незалежності.

 

пр. В.Лобановського, 8.

Акредитація: 202-74-61, 202-74-54, [email protected] (у темі листа

обов’язково зазначити назву події).

Довідки: (096)379-27-72.

13:00

Прес-конференція на тему: «Стрілець Пашинський: як захиститися простим українцям?»

 

Учасники: Сергій Шабовта - експерт з питань безпеки, Віктор Чевгуз - адвокат, Дмитро Корнійчук - політичний аналітик, Володимир Поліщук - екс-керівник Управління по зв'язках з громадськістю МВС.

ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул. Курганівська).

Акредитація до 18:00 19 січня: (044) 284-57-62.

13:00

Прес-конференція на тему: "Політичні підсумки тижня"

 

Учасники: Руслан Бортник, директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики; Павло Рудяков, директор Інформаційно-аналітичного центру "Перспектива"; Олексій Якубін, політолог, кандидат політичних наук.

РИА Новости Украина (вул. Шота Руставелі, 16, 9 поверх).

Акредитація на місці за діючими редакційними посвідченнями.

13:30

Круглий стіл на тему: «Екологічна безпека: стан та запобігання»

 

Організатори: Українсько-ізраїльський інститут стратегічних досліджень ім. Голди Меїр та Міжнародний фонд «Скорочення ризиків» (Risk Reduction Foundation).

Запрошені: Альберт Фельдман - директор україно-ізраїльського Інституту стратегічних досліджень ім. Голди Меїр; Олег Савицький - експерт Національного екологічного центру України та ін.

прес-центр українсько-ізраїльського Інституту стратегічних досліджень імені Голди Меїр, вул. Ольгінська, 6., оф.  24, 2 поверх.

Акредитація: (044)359-00-87, (068)810-50-89, [email protected].

14:00

Засідання робочої групи з вивчення питання екологічного впливу ПрАТ «Фанплит» на навколишнє середовище і жителів прилеглих мікрорайонів в Дніпровському та Дарницькому районах м. Києва

Буде обговорено існуюча ситуація та спільний пошук шляхів з метою стабілізації ситуації і запобігання негативного впливу на навколишнє середовище та мешканців району в подальшому.

 

Учасники: Ганна Сандалова, депутат Київради, голова робочої групи, заступник голови комісії з питань екологічної політики; Депутати Київради та ВРУ; Керівництво ПрАТ «Фанплит»; Начальника Державної екологічної інспекції у м. Києв; Заступник начальника головного управління Держспоживслужби м. Києва та ін.

кулуари Київської міської ради на 4-у поверсі (вул. Хрещатик, 36).

Акредитація: (044)337-10-14, [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку