Головна  →  Новини Видавничої ради  →  2 листопада 2016

Любомир Гузар, Мирослав Попович – у міському проекті «Мільйон на книжки»

Любомир Гузар, Мирослав Попович – у міському проекті «Мільйон на книжки»

Міські бібліотеки отримають книгу Українського інституту національної пам’яті «Щоденник Майдану. Майдан від першої особи. Мистецтво на барикадах»...

Як нагадали в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, з міського бюджету на підтримку книговидання та популяризацію читання у столиці вперше виділено 1 млн грн. Також вперше до конкурсу рукописів долучилися міські установи та наукові інституції.

Серед рекомендованого Видавничою радою при Департаменті суспільних комунікацій до видання – книжковий проект Українського інституту національної пам’яті. Загалом буде надруковано 500 примірників «Щоденнику Майдану…», які буде передано до фондів столичних бібліотек.

Довідково.

«Майдан: усна історія» – проект Українського інституту національної пам’яті з метою зібрати відео та аудіосвідчення активістів Євромайдану про події зими 2013-2014 років. Для того, щоб зафіксувати суб’єктивний досвід громадян, співробітники УІНП беруть глибинні інтерв’ю у активістів з різних середовищ Євромайдану та записують їх на аудіо та відеотехніку.

Детальніше –за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку