Головна  →  Заходи  →  30 червня 2016

30 червня – 1 липня керівництво Департаменту суспільних комунікацій візьме участь у міжнародному форумі «Взаємодія та співпраця органів державної влади та громадськості в рамках реалізації Угоди про асоціацію в країнах Східного партнерства»

Організатори: Національне агентство України з питань державної служби, Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Естонський центр Східного партнерства.

Форум відбудеться у рамках Робочої групи (панелі) «Реформування державного управління» платформи «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи ЄС «Східне партнерство».

Запрошені: представники центральних та місцевих органів державної влади країн ініціативи ЄС «Східне партнерство», обласних державних адміністрацій України, представники країн ЄС, інститутів громадянського суспільства та провідних засобів масової інформації, міжнародних організацій, іноземні та вітчизняні експерти. У роботі форму візьмуть участь заступник директора Департаменту суспільних комунікацій – начальник управління інформаційної політики та комунікацій Тетяна Гузенко і начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Валентина Коровіна.

Місце проведення: приміщення Національного агентства України з питань державної служби, вул. Прорізна, 15.

Файл документа: Програма міжнародного форуму.doc

Перейти до спискуВерсiя для друку