Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Департамент суспільних комунікацій ініціює проведення загальноміського конкурсу «Успішні практики реалізації громадських ініціатив»

Проект положення про конкурс «Успішні практики реалізації громадських ініціатив» вже розміщено на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації у рубриці «Е-МІСТО» – підрубриці «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів». Так, кияни та представники інститутів громадянського суспільства мають змогу долучитися до процесу обговорення проекту.

Як зазначила начальник відділу комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій Наталія Петрова, конкурс ініційовано з метою стимулювання соціальної активності громадян та відзначення ефективної реалізації громадських ініціатив:

– Основними завданнями конкурсу є забезпечення розвитку і зміцнення інститутів громадянського суспільства, посилення їхнього бажання налагодити співробітництво з органами влади та подальшого удосконалення і розвитку партнерських відносин. Адже саме ефективне партнерство держави та громадянського суспільства дозволяє домогтися більшої ефективності в багатьох сферах суспільного життя – від реалізації соціальних проектів до проектів сфери державного управління.

Департамент суспільних комунікацій запрошує всіх до активного обговорення та експертної оцінки проекту положення про конкурс «Успішні практики реалізації громадських ініціатив».

Перейти до спискуВерсiя для друку