Головна  →  Новини видавничої ради  →  22 червня 2016

Завершено прийом рукописів для видання за рахунок міського бюджету – на розгляд Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій надійшо близько 100 рукописів

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій. Як зазначила заступник директора Департаменту, голова Видавничої ради Тетяна Гузенко, цього року окрім рукописів від незалежних авторів до розгляду приймалися збірки поезій та прози від профільних творчих спілок і громадських організації м. Києва, а також твори від інститутів:

– Зокрема, надійшло 79 рукописів від незалежних авторів і шість збірок від Київської міської організації Національної спілки письменників України. Також на конкурс подали свої праці Музей історії Києва, Національний музей історії України у Другій світовій війні, Український інститут національної пам’яті, Київський університет імені Бориса Грінченка, Публічна бібліотека ім. Лесі Українки та Державна науково-педагогічна бібліотека України імені Сухомлинського. На жаль, не всі подані рукописи відповідають умовам конкурсу. Рішення щодо їх подальшого розгляду прийматиме Видавнича рада на найближчому засіданні.

Загалом, усі рукописи члени Видавничої ради мають розглянути до 25 липня, після чого шляхом рейтингового голосування буде сформовано рекомендаційний перелік творів для видання.

Перейти до спискуВерсiя для друку