Головна  →  Новини  →  3 червня 2016

Директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда взяла участь у засіданні Правління Громадської ради при КМДА

Директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда взяла участь у засіданні Правління Громадської ради при КМДА

У ході засідання Марина Хонда розповіла про актуальні напрямки співпраці міської влади з інститутами громадянського суспільства та Громадською радою. Зокрема, вона наголосила на потребі налагодження ефективної співпраці постійних робочих органів (комітетів) Громадської ради з відповідними структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації.

Разом з учасниками засідання – голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Михайло Калініченко, перший заступник голови Громадської ради Ігор Марієн, голови постійних робочих органів, секретаріату та члени Громадської ради – Марина Хонда окремо зупинилася на опрацюванні проекту розпорядження КМДА «Про системну взаємодію структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) з громадськістю м. Києва, інститутами громадянського суспільства та Громадською радою при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА)», розробленого Департаментом суспільних комунікацій.

Так, за словами Марини Хонди, підготовка та видання вищезазначеного розпорядження визначить додаткові актуальні механізми співпраці громадськості з міською владою, дасть можливість Громадській раді зосередитись на конструктивній роботі та виконанні основних завдань.

Крім цього, учасники засідання погодилися, що кожен комітет Громадської ради у своєму плані роботи має передбачити проведення спільних заходів, консультацій з громадськістю, громадських експертиз, днів інформування тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку